Jeugd & kinderen

Evangelie Gemeente De Deur in Den Bosch organiseert ook voor kinderen en jongeren verschillende activiteiten.

Wat organiseert De Deur voor kinderen?

Als kerk vinden wij het belangrijk dat kinderen en jongeren zich thuisvoelen in de kerk. Daarom organiseren wij verschillende activiteiten voor alle leeftijdsgroepen, van babyoppas tot tienerclub. Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten per leeftijdsgroep.

Babyoppas (0 tot 3 jaar)

Iedere kerkdienst is er een babyoppas in de kerk geregeld, waar u met een gerust hart uw baby kunt achterlaten. Baby’s tussen de 0 en 3 jaar oud mogen naar de kinderoppas. Hier wordt uw kind goed verzorgt en kunt u de kerkactiviteit meemaken. Voor meer informatie over de kinderoppas kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact

“De kinderen krijgen onder andere op een speelse manier te maken met verhalen uit de Bijbel en leren op een toegankelijke manier wie God is en wat Hij doet.”

Zondagsschool (4 t/m 7 jaar)

Voor kinderen in de onderbouw organiseren wij iedere zondagochtend om 11 uur een zondagsschool. In de zondagsschool zijn alle kinderen welkom vanaf 3,5 tot en met 7 jaar oud. De kinderen krijgen onder andere op een speelse manier te maken met verhalen uit de Bijbel en leren op een toegankelijke manier wie God is en wat Hij doet. Regelmatig gaan de kinderen aan de slag met knutselwerkjes of zingen ze christelijke kinderliedjes. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze zondagsschool.

Contact

Kinderkerk (8 tot 12 jaar)

Kinderen die in de bovenbouw zitten kunnen iedere zondagochtend terecht in onze kinderkerk om 11 uur. In de kinderkerk zijn alle kinderen welkom van 8 tot 12 jaar. Tijdens de kinderkerk krijgen de kinderen een korte preek die speciaal is toegespitst op de behoeften van de kinderen.

"Er worden bijbelverhalen behandeld, christelijke kinderliedjes gezongen en regelmatig gaan de kinderen ook aan de slag met knutselwerkjes."

Er worden bijbelverhalen behandeld, christelijke kinderliedjes gezongen en regelmatig gaan de kinderen ook aan de slag met knutselwerkjes. Als u meer wilt weten over onze kinderkerk, neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Tienerclub (12 tot 20 jaar)

De tieners kunnen bijna iedere vrijdagavond terecht bij de tienerclub vanaf 7 uur. De tienerclub is een fijne plek waar jongeren vanaf 12 jaar zich thuis kunnen voelen.

"De tienerclub is een fijne plek waar jongeren vanaf 12 jaar zich thuis kunnen voelen."

Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd als schaatsen, paintballen of een sportactiviteit, maar er is ook ruimte voor bijbelstudie, discussies en spelletjesavonden. Wilt u meer informatie over de tienerclub? Neem gerust contact met ons op.

Contact