Home > Wij > Geven

Geven

Wij geloven dat het bouwen van God’s koninkrijk een juiste combinatie is van Zijn werken en onze giften.Waarom geven aan de kerk?

Met de giften die binnenkomen wordt er geïnvesteerd in de kerkactiviteiten en evangelisatie. Wij geloven dat God zijn koninkrijk bouwt door onze levens en onze giften. Ook geloven wij dat ieder persoon die geeft, zelf gezegend zal worden. Door de activiteiten die wij als kerk organiseren kunnen wij mensen bereiken die God zoeken en kunnen mensen in contact komen met het levensveranderende evangelie van Jezus Christus.

Wilt u onze kerk en daarmee Gods werk ondersteunen?

Er bestaat een gelegenheid om dit te doen middels giften. Wij geloven dat God zijn belofte omtrent geven en ontvangen als zegen op uw leven zal komen. Jezus Christus beloofde ons:

"Lucas 6:38 Geeft en u zal gegeven worden: een goede, gedrukte, geschudde, overlopende maat zal men in uw schoot geven. Want met de maat, waarmede gij meet, zal u weder gemeten worden."

Hoe kan ik geven?

Online geven kan altijd via het formulier aan de bovenkant van deze pagina. Daarnaast kunt u geven aan de kerk via de collectes die tijdens de diensten wordt opgehaald. Ook kunt u nog altijd een bedrag overschrijven op de rekening van de kerk. Ons rekening nummer is: NL31ABNA0877492654.

Belastingdienst ANBI Giften.

Voor alle mensen die doneren en collectes geven aan ons kerkgenootschap zijn alleen de bedragen die via de bankrekening worden over geschreven aftrekbaar als gift van de ANBI instelling. Vanaf 1 Januari.
Dit betekend dus dat contante collectes niet meer gerekend worden bij de jaarlijkse giften en dus niet als belasting aftrekbaar zijn.

Volg onze diensten

Oeps, Google denkt dat u een robot bent.

Ga terug

Bedankt!
U bent inderdaad geen robot

Sorry,
er is iets misgegaan