zaterdag 27 april
Big One80
zaterdag 27 april
Big One80

Welkom bij One80...

One80 in Den Bosch is dé plek waar je iedere zaterdag God kunt leren kennen door middel van live muziek, films en korte dramastukken. Tijdens de One80 activiteiten draaien de muziek en de films om het Evangelie van Jezus Christus. De ene week krijgen we funky muziek van een popband, de andere week kijken we een film met een christelijke boodschap.

Benieuwd naar het programma?
Bekijk agenda

Concerten

Hou je van muziek? Wij namelijk ook! Regelmatig organiseren wij concerten met verschillende live bands en rapgroepen. De muziekstijlen verschillen per concert, maar het evangelie van Jezus Christus staat wel altijd centraal. Onze One80 concerten bieden jou de gelegenheid om God beter te leren kennen. Benieuwd hoe God jouw leven 180 graden kan draaien? Kom langs!

Film

Naast concerten organiseren we in One80 ook filmavonden. De films die we draaien zijn altijd verschillend, maar hebben wel een goede boodschap voor ons dagelijks leven. De filmavonden zijn leuke activiteiten waar je gemakkelijk meer kunt leren over God en het evangelie. Nieuwsgierig geworden? Kom langs!

Een plek waar levens 180 graden draaien...

In onze One80 concerten en filmavonden draait alles om het levensveranderende evangelie van Jezus Christus. Wie weet loop jij met levensvragen: Wat is het doel van het leven? Bestaat God? Is er leven na de dood? Tijdens de concerten en filmavonden die wij organiseren kun jij God persoonlijk leren kennen. Als je God leert kennen, kan Hij antwoorden geven op de vragen die je misschien op dit moment hebt. Als jij besluit om God toe te laten in je hart kan Hij je vervulling geven en kan Hij jouw leven 180 graden draaien.

Kom langs
One80 concert bij Evangelie Gemeente De Deur
Getuigenis

Monique

"Door de relatie die ik heb gekregen met God ben ik er veel meer achter gekomen wie ik ben en wie ik ben in God."