Een kerk waar
u God kunt ontmoeten.

Komt langs bij een van onze diensten!

Eerstvolgende livestream:
Woensdagavond om 19:30 uur.


Kijk live

Welkom bij Evangelie Gemeente De Deur!

Wij zijn een actieve en enthousiaste kerk in Den Bosch met een passie voor het verspreiden van het evangelie van Jezus Christus. In onze kerk vindt u mensen van allerlei achtergronden, culturen en leeftijdsgroepen. Iedereen kan zich thuis voelen in de kerk. Wij zijn ondertussen al meer dan 30 jaar actief in Den Bosch, kom langs op één van onze activiteiten!

Bent u hier voor het eerst?
Ik ben nieuw hier

Wekelijkse diensten

Op zondag hebben we twee diensten om 11:00 en 18:00 uur. Doordeweeks hebben we ook een dienst op woensdag om 19:30 uur. U bent van harte welkom!

Meer info

Kinderoppas

Bij iedere dienst heeft u de mogelijkheid om uw baby met een gerust hart achter te laten in onze baby-oppas. Zo kunt u de kerkdienst volledig meemaken.

Meer info

Voor kinderen

We vinden het belangrijk dat kinderen en tieners zich thuis voelen in de kerk. Op zondagochtend is er een zondagsschool en een kinderkerk. Op vrijdag is er een tienerclub.

Meer info

Gratis parkeren

Wilt u met de auto komen? Dat is geen enkel probleem. Bij de kerk is er genoeg gelegenheid om gratis te parkeren.

Contact

Vertaling

Tijdens de kerkdiensten heeft u de mogelijkheid om vertaling te ontvangen. Stuur ons van te voren een bericht als u vertaling nodig heeft. Wij helpen u graag.

Contact

Mindervaliden

We doen er alles aan om de kerk ook toegankelijk te maken voor mindervaliden. Stuur ons gerust een bericht voordat u komt, dan helpen wij u graag.

Contact