Al onze kerkdiensten zijn weer te bezoeken. Kijk hier voor de laatste updates.

Leuk dat u wilt komen!

Laat ons hier weten wanneer u wilt komen.Uiteraard zullen de komende diensten een aanpassing kennen volgens RIVM richtlijnen. Wanneer u zich niet fit voelt, verkouden, hoest of een zere keel, moeite met adem halen, koorts of rillingen, spierpijn of verlies van smaak en geur of u bent onzeker over uw veiligheid dan is het advies om de diensten te blijven volgen via livestream. Dit geldt ook voor gezinnen. Als iemand in uw huishouden koorts heeft of dergelijke symptomen dan vragen we u thuis te blijven. Lees hier alle informatie over hoe wij omgaan met het Coronavirus.Hoe kom ik bij de kerk?

Onze kerk in het Zuiden van Den Bosch is gemakkelijk te bereiken via de Lambooijbrug of via de snelweg. Ons adres is Van Veldekekade 358, Den Bosch. Dit adres is makkelijk vindbaar in Apple Maps, Google Maps of TomToms. Komt u met het openbaar vervoer? Pak dan buslijn 1 en stap uit bij bushalte Vondelstraat of pak buslijn 156 en stap uit bij bushalte Lambooijbrug. Vanuit beide haltes is de kerk binnen een paar minuten lopen te bereiken. Ook met de fiets kunt u naar de kerk komen.

Het kerkgebouw van Evangelie Gemeente De Deur

Kan ik in contact komen met de kerk?

U kunt makkelijk contact opnemen met de kerk. Dit kan via ons contactformulier op de contact pagina of u kunt ons bereiken via de mail of via de telefoon. Ga daarvoor naar onze contactpagina.

Contact

Oeps, Google denkt dat u een robot bent.

Ga terug

Bedankt!
U bent inderdaad geen robot

Sorry,
er is iets misgegaan